شرکت کولر

کولر آبی صنعتی و مزاج ها

بلاگ

متن بلاگ

دوشنبه, 26 اسفند 98
دسته بندی: سیستم سرمایشی

کولر آبی صنعتی و مزاج ها

امروزه با توجه به اهمیت سلامتی جسم وروان باید به این مسئله توجه داشت که سلامتی ما به سلامت محیط وابسته است. با توجه به اینکه قسمت زیادی از سرزمین ایران در قسمت گرم و خشک قرار دارد، تهویه ی هوا در فصول گرم سال از اهمیت زیادی برخوردار است. 

در طب سنتی مزاج بدن به چهار قِسم، دم، صفرا، سودا و بلغم تقسیم می شود که اگر بخواهیم این مزاج ها را به فصول سال تشبیه نماییم:

 

آشنایی بیشتر با کولر صنعتی 13000، طراحی مدرن در کنار قدرت و استحکام بالا

 

  • دم: بهار، گرم و تر
  • صفرا: تابستان، گرم و خشک
  • سودا: پاییز، سرد و خشک
  • بلغم: زمستان، سرد و تر

که بهترینِ حالات اعتدال( مجموعی از تمام مزاج ها) است. «مزاج شناسی»

با توجه به فصل تابستان متوجه می شویم که مزاج این فصل گرم و خشک است، برای به اعتدال رساندن این مهم باید آن را سرد و تر نمود تا مانند فصل بهار معتدل گردد.

 بهترین گزینه برای این کار  استفاده از کولر های آبی  می باشد. در نتیجه استفاده از کولر های گازی در مناطقی که آب و هوای خشک دارند علاوه بر  اتلاف انرژی و هزینه اضافی(سرویس و نگهداری)، عدم اهتدال مزاج ها را نیز در پی خواهد داشت. یعنی ما هوایی سرد و خشک خواهیم داشت.(سودا یا پاییزی) که بین مزاج ها بدترین مزاج برای سلامتی می باشد. «کولر آکسیال»

نظر 1

نظرات و پیشنهادات

پاسخ بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. احمد او می گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت گروه صنعتی پاسارگاد مطالبتون خیلی جالب و آموزنده بود یه سوال داشتم . اینکه چه فاکتور های برای خرید کولر صنعتی باید در نظر گرفت ؟ با تشکر

    1. admin او می گوید:

      سلام خدمت شما عزیز و با تشکر از حسن انتخابتون در انتخاب کولر صنعتی متغیرهای بسیاری وجود دارد که به چند مورد اشاره خواهیم کرد مساحت محیط ارتفاع مکان مورد نظر فعالیت مورد نظر میزان تبادل هوای مکان مورد نظر آب و هوای محیط نوع عایق دیوارها ارتفاع از سطح دریا و... برای اطلاعات کامل تر به لینک زیر مراجعه نماید http://pasargad13000.com/articles/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C